Csapatépítő tréningek

Ha szeretné próbára tenni munkatársait, kollégáit, beosztottjait vagy munkavállalóit, arra is biztosítunk lehetőséget. Amennyiben saját elképzelése van, segítséget biztosítunk ezek megvalósításához, ha nincs, akkor segítünk Önnek, egyeztetünk és a megfelelő szakemberek bevonásával megvalósítjuk elképzeléseit! Lebonyolítjuk a teljes programot, vagy ha kell csak a helyet és az eszközöket adjuk hozzá.

Egy kis ízelítő programjainkból:

CSAPATÉPÍTŐ DISZNÓVÁGÁS

Finom falatok, jó hangulat és kellemes vidéki környezet

Egy igazán népszerű programunk, mely több formában is megvalósítható!

3 legkedveltebb:

1. Együtt dolgozunk!

Itt mindenki besegít, és együtt történik a disznó feldolgozása a tanyán dolgozó kollégák segítségével.

2. „Látványdisznóvágás”

Ezt a programot a nevéből adódóan, mint látványelemet kínáljuk.

Ha csak a buli kedvéért szeretnének a disznó közelébe kerülni, annak sincs semmi akadálya!

​3. Malacsütés

Törpe malacaink is vannak, ezek kiválóan alkalmasak egyben, kemencében sütésre.

Ez esetben a kiválasztott egyedet néhány nappal a tervezett rendezvény előtt levágjuk és bepácoljuk.

A buli napján egy erre a célra gyártott nagyméretű tepsiben, kemencében, néhány óra alatt megsütjük.

PUSZTAOLIMPIA

Humoros, játékos vetélkedő, melyben a csapatok a pusztai élettel, pusztai hangulattal kapcsolatos különböző ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat. Mindenki megmutathatja, hogy ki a legény a gáton :)

Lehetséges feladatállomások: célba dobás bográcsba, üvegverés ostorral, tűkeresés a szénaboglyában, íjászat, rönkhajítás, kötélhúzó párbaj, szögbeverés, karikadobás, mocsárjárás, kukoricamorzsolás, vasvillahajítás szalmabálákba, pusztasí, lengőteke, zsákban futás…

„HATÁRIDŐ

Hasonló játék a TV-ből jól ismert egy perces játékhoz, azonban most minden résztvevő csapatokat alkotva a saját bőrén tapasztalhatja meg a kihívások nehézségét, az idő szorításában, az általunk megrendezésre kerülő ”Határidő” című ügyességi csapatvetélkedő alkalmával!

KALANDTÚRA

Terepfeladat: a csapatokat pusztabusszal, a tanya különböző pontjaira viszünk bekötött szemmel és onnan egy megadott ponthoz kell eljutniuk térkép segítségével vagy anélkül, akár nehezítésekkel, akadályokkal fűszerezve.

További program lehetőségek:

  • Íjászat
  • Lövészet
  • Csónakázás
  • Sétakocsikázás a tanyán
  • Horgászat
  • Karaoke
  • Disco
  • Szalonna sütés
  • Lovaglás

Ez a néhány program csak ízelítő volt! Ha a felsorolt programok között nem talált kedvére valót, vagy saját ötletét szeretné megvalósítani, jelezze felénk és ha a lehetőségeink adottak, szívesen partnerei leszünk csapatra szabott programok megvalósításában!