2024-es Táborok

Ninja Bootcamp tábor

Olyan kaland tábor, amely a Ninja életet, létet, edzést, rejtélyeket ismerteti meg a gyermekekkel. Négy napon keresztül különféle készségeiket, képességeiket tehetik próbára! Olyan készségekkel, tulajdonságokkal ismerkedhetnek meg, amelyek kalandosak és nem mellékesen a való életben is alkalmazhatóak vagy hasznukra válhatnak

A tábor programja egy történet köré lett felépítve, ahol három nap alatt felkészítjük a gyermekeket, egy képzeletbeli Ninja küldetésre, amelyet a negyedik napon teljesíteniük is kell.

Age of Pandora tábor

Szerepjátékos fitnesz tábor. Egy angol fitnesz program alapján szervezve. „A Világelső, teljesen magával ragadó Fitnesz küldetés!”, amelyben a gyermek lehet a hős. A Szigeti Tanya varázslatos környezetében ideiglenesen kialakított állomásokat, kihívásokat, szörnyeket, szörnyek tulajdonságait kell leküzdeni a négy nap alatt. Éjszakai küldetés és próbatétel is várja majd a gyermekeket. Mintha egy apokaliptikus számítógépes játék részese lenne, csak itt a természet-ben kialakított pályán kell véghez vinni a tetteket, a feladatokat.

Szigeti Tanya Festőtábor

Egyéni részvétel gyerekeknek, felnőtteknek és családok részére.

Lehetőség van mind a három nap festeni instruktor segítségével. Előrajzolt faroston vagy feszített vásznon, illetve lehetőség van önállóan is, saját elképzelés szerint, „ki, mit lát”.

Millitary Fit tábor

Egy igazi kiképző tábor jellegű kaland, amelyben a klasszikus katonai kondicionálást vegyítettük, a modern mai világra tervezett állóképességre, funkcionális izomzat fejlesztésére.

Nagyon jól használható erőnléti alapozásnak is. Természetesen a négy nap alatt egy akadálypályát is teljesíteni kell, amelyre felkészülünk az első három nap alatt, és „Szigeti Tanya módban” teljesíttetjük is a gyerekekkel.

Szigeti Tanya
Túlélő Akadémia,
a csúcsok csúcsa

Egyedülálló tábor, amely arra hivatott, hogy mindenféle körülmények között próbára tegye a gyermekeket. Célunk, hogy a kihívások teljesíthetőek legyenek. Egyénileg vagy kisebb csoportokban is lehet jelentkezni, barátok, testvérek, szomszédok. Mindenkit várunk aki egy igazán kalandos nyári tábort szeretne.

Mindfulness és Életmód tábor a Szigeti Tanyán

Erdei Mindfulness jellegű vezetett séta, egy program, ami teljesen kikapcsol és feltölt. Egy igazán különleges élmény! Életmód tanácsadással.

 

Mi is az a Mindfulness? /tudatos jelenlét.

Scroll to Top

FOGLALÁS/ ELŐJEGYZÉS

Foglalás Iskoláknak