Szigeti Tanya
a cégek kedvence

Családok, intézmények, cégek választják  programjaik különleges helyszínéül  a Szigeti Tanyát  egyedi természeti adottságai és rendkívül színes programkínálata miatt.

Szigeti Tanya
a cégek kedvence

Családok, intézmények, cégek választják  programjaik különleges helyszínéül  a Szigeti Tanyát  egyedi természeti adottságai és rendkívül színes programkínálata miatt.

Céges rendezvények

A Szigeti Tanya kiválóan alkalmas céges rendezvények, tréningek, jubileumi rendezvények megtartására.
A helyszín alkalmas minden a vezetőség által szervezendő program lebonyolítására, de ezen felül rengeteg lehetőséget biztosít a munkatársaknak és hozzátartozóiknak egy kötetlen formában élvezhető élménydús nap eltöltéséhez.
Disznótor, malacsütés kemencében, kenyérlángos sütés, sportlehetőségek, csónakázás, túrázás, állatpark, növénypark, mintakert, zárt erdőrész nem gyakran található egy helyen, nálunk viszont igen. Tájékozódjanak az összes lehetőségről, programról, amit biztosítani tudunk, valószínűleg nem lesznek elégedetlenek!

Csapatépítő tréningek

Tanyánk csapatépítő tréningek, csoport összerázó rendezvények, nevelőtestületi programok helyszínéül is szolgálhat! Igény szerint biztosítunk szállást, étkezést, pihentető vagy izgalmas, vicces programokkal a csapat igényeihez igazodva.
A helyszín különleges adottságai olyan természetközeli élmények átélésére adnak lehetőséget, melyek eddigi tapasztalatain alapján elsősorban a nagyobb városokban működő cégek, vállalatok számára kínálnak nagyszerű lehetőséget a közösségépítésre. 
A modern irodák zártsága után valóságos felüdülést jelent a munkatársak számára a hamisítatlan erdei környezetben végzett feladatok megtapasztalása.
Ha igazi elvonulásra és egymásrafigyelésre vágyik, irány a Szigeti Tanya.

Mindfulness -
terápiás program

Tudatosság, tudatos jelenlét, éber figyelem. Ezek
a kifejezések mind leírják a manapság olyan népszerű mindfulness lényegét.
A mindfulness azt a folyamatot jelenti, amikor figyelmünket a jelen pillanat tapasztalatai felé fordítjuk, szándékosan és ítélkezésmentesen. 
Tapasztalatainkat az öt érzékszervünk segítségével szerezzük. A fizikai tapasztalatok mellett az érzelmeinket és a gondolatainkat is megtapasztaljuk. Amikor figyelmünk elterelődik a jelen pillanatról, a mindfulness gyakorlatok révén egyre könnyebben vesszük ezt észre és térítjük vissza magunkat a jelenbe.
A tudatos jelenlétet nagyon sok módszer révén megélhetjük. Az erdei mindfulness a természet csodálatos erejét hívja segítségül. A tudatos jelenlétet nem csak meditációban, hanem „nem-meditációban” is gyakoroljuk, vezetett erdei séták, elvonulások segítségével.

Mire jó a mindfulness?

További előnyök

Élményfestészet

Az élményfestészet az önkifejezés, az önmegvalósítás, az aktív művészetterápia egyik módja.
Sokan nem mernek jelentkezni az alkotó, kreatív foglalkozásokra, mert úgy gondolják, nincs meg hozzá a kellő kézügyességük. Azonban erre nincs is szükség.
A foglalkozásokon elsajátított elméleti és gyakorlati módszerek éppen arra biztosítanak lehetőséget, hogy rövid időn belül szert tegyenek a résztvevők egy olyan látásmódra, melynek segítségével saját alkotásokat készítenek el a tábor ideje alatt. Az elkészült festményeket mindenki hazaviheti magával.
Ezt követően bárki képes lesz önálló alkotások készítésére oktató nélkül is. 

Az élményfestés előnyei

Mit kell tudni az élményfestészetről?

Edzőtábor és sportversenyek

A Szigeti Tanya csodálatos és tökéletes megoldásul szolgálhat edzőtáborok, sport rendezvények megszervezéséhez.
Erdők, ligetek, kis tavacska, enyhébb és meredekebb emelkedők és lejtők színesítik, teszik izgalmassá az erdei ösvényeket. 
A tanya technikai felszereltsége akár a sportrendezvények teljeskörű lebonyolítását is lehetővé teszik. Rendelkezésünkre állnak a színpad, hangosítás, fénytechnika berendezései, biztosítani tudjuk a szállás,
a melegétkezés kiszolgálását is a büfé mellett.
Akár egy terepfutó, – terep akadályfutó, terep kerékpár versenyt is kiválóan meg lehet rendezni az 50 hektáros területen.
Hamarosan saját szervezésű versenyekkel s jelentkezünk.

Ideális sportágak

Ízelítő a választható
csapatépítő pogramjaink közül

Programjaink – természetesen  – minden felnőtt programhoz választhatóak és rendelhetőek

Pusztaolimpia

Humoros, játékos vetélkedő, melyben a csapatok a pusztai élettel kapcsolatos ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat. Célba dobás bográcsba, üvegverés ostorral, kukoricamorzsolás stb.

„Csapat összerázó” Tanyabusz

A jeeppel húzott kocsira kb. 15-20 fő fér fel egyszerre. Pusztabusz sofőrünk felméri a csapat összetételét és ennek megfelelő tempóban megkocsikáztatja a résztvevőket. Ez a legkedveltebb programjaink egyike.

Kalandtúra​

Terepfeladat: 3-4 fős csapatokat pusztabusszal, a tanya különböző pontjaira viszünk bekötött szemmel és onnan egy megadott ponthoz kell eljutniuk térkép segítségével vagy anélkül, akár nehezítésekkel, akadályokkal fűszerezve.

Válasszon további
programlehetőségeink közül!

Amennyiben a felsorolt programok között nem talált kedvére valót, vagy saját ötletét szeretné megvalósítani, jelezze felénk és ha a lehetőségeink adottak, szívesen partnerei leszünk csapatra szabott programok megvalósításában!

Galéria

Ingyenes komfortszolgáltatások

Hogy az Ön számára a legélvezetesebb, legkényelmesebb megoldásokat tudjuk biztosítani

Ingyenes parkolás
Ingyen Wi-fi
Kisállatbarát hely
24 órás recepció
Biztonsági kamerák
Erdei környezet
Kisállatbarát hely
24 órás recepció
Ingyenes parkolás
Ingyen Wi-fi
Biztonsági kamerák
Erdei környezet

FOGLALÁS/ ELŐJEGYZÉS

SZÁLLÁSHELY

Szigeti Tanya információk

Tudta?

50 hektár háborítatlan természeti környezet a Nyírség szívében.

Bejelentkezés

08:00 órától

KIjelentkezés

16:00-ig

Telefonszám

(+36) 20 426 80 60

Dohányzás

Kijelölt helyeken

Állattartás

Megengedett

Scroll to Top

FOGLALÁS/ ELŐJEGYZÉS

Foglalás Iskoláknak